צ'יפס טרי, מתובל ואיכותי תוספת מושלמת להמבורגר שלכם, ומי דירג את הצ'יפס של בורגרסבר כהצ'יפס הטוב ביותר בישראל?
צ'יפס הוא אחד המאכלים האהובים ביותר בעולם, והוא יכול להוות מנה עיקרית או תוספת נהדרת לארוחה. אצלנו בבורגרסבר אנחנו מקפידים שהצ'יפס יהיה טרי, מתובל ואיכותי וחוויה מיוחדת, לשדרוג כל ארוחה.
ישנם מספר דברים שחשוב לקחת בחשבון כאשר מכינים צ'יפס טרי, מתובל ואיכותי. ראשית, חשוב להשתמש בתפוחי אדמה איכותיים. תפוחי אדמה אדומים הם הטובים ביותר לצ'יפס, והם צריכים להיות טריים. שנית, חשוב לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות דקות. פרוסות תפוחי האדמה צריכות להיות בעובי של כ-0.3 ס"מ, וחשוב לחתוך אותן באותו גודל. חשוב לטגן את צ'יפס תפוחי האדמה בשמן חם ונקי. שמן חם יבשל את צ'יפס התפוחי האדמה במהירות, ויעניק להם פריכות נהדרת. רביעית, חשוב לא להטגן את צ'יפס תפוחי האדמה יותר מדי זמן. צ'יפס תפוחי אדמה מטוגנים יתר על המידה יהיו קשים ורכים.
ביום הצ'יפס הבינלאומי, אתר "סרוגים" (13/07/2023) בדק ומצא שהצ'יפס של בורגרסבר
הצ'יפס הטוב ביותר בישראל:
"אל המקום הראשון במבחן הטעימה של סרוגים הגיעה הרשת הכשרה הגדולה בארץ, שמונה כ-40 סניפים, מתוכם 17 רק בירושלים. שני סוגי הצ'יפס: קלאסי ומתובל, היו בגודל סטנדרטי, קריספיים ולא שמנוניים, והגיעו בצבע בהיר באריזה קומפקטית.יחד עם הצ'יפס הגיעו מספר רטבים: קטשופ, מיונז, פסטו, אלף האיים."
אם אתם מחפשים את הצ'יפס המושלם, אתם מוזמנים להגיע אל סניף בורגרסבר הקרוב אליכם, ולהנות מצ'יפס איכותי טעים ומתובל.